Gå direkt till innehåll
OK bjuder ungdomar med EPA och  A-traktor på drive-in-bio

Pressmeddelande -

OK bjuder ungdomar med EPA och A-traktor på drive-in-bio

Under sensommaren arrangerar OK i samarbete med Folkets hus och Parker gratis drive-in-bio för EPA och A-traktorförare. Filmvisningarna sker på flera håll i landet med syfte att värna lokalsamhället och göra något positivt för ungdomar som upptäckt charmen med EPA och A-traktor.

- Intresset för att köra EPA och A-traktor har vuxit stort bland unga de senaste åren, och det är lätt att förstå varför. När frågan kom från Folkets Hus och Parker om OK skulle vilja göra något positivt för dessa ungdomar var det lätt att svara ja. Vi finns i hela landet och värnar om ett levande Sverige, säger Jimmy Jansson, styrelseordförande OK ekonomisk förening.

Den kostnadsfria drive-in-bion anordnas på flera orter, med start i Söråker den 3 september. Där kommer bland andra Kenneth Norberg, förtroendevald i OK och hemmahörande i kommunen, att medverka som funktionär:

- Jag är väldigt glad över att vi valt att genomföra det här i Söråker och att vi har en så fin och bra dialog med Folkets hus. Att stötta dem och samtidigt anordna en rolig aktivitet för våra motorburna ungdomar i kommunen känns fantastiskt roligt. Jag ser fram emot att mötas, säger Kenneth Norberg, ägarombud och sammankallande i OK region Västernorrland.

Bion för EPA och A-traktorer arrangeras i Söråker 3/9, Köping 9/9 (Arrangör OK Köping), Hofors 10/9, Ljungsbro 17/9, Falköping 30/9 och slutligen i Bromölla 1/10. 

För mer information om tider och filmer besök gärna: https://ok.se/epabio


Fakta EPA och A-traktor:
Vid slutet av 2021 fanns det 16 000 mopedbilar och knappt 45 000 A-traktorer registrerade i Sverige. Jämfört med året innan ökade mopedbilarna med 7 procent och A-traktorerna med 35 procent. Sedan 2018 har antal A-traktorer fördubblats. Källa: Myndigheten för Trafikanalys

Presskontakt:
Linda Glauser
Kommunikationschef OK ekonomisk förening
Tel: 076 – 775 98 94
Mail: linda.glauser@ok.se

Ämnen

Kategorier


OK är en kooperation som ägs av medlemmar från hela Sverige, från glesbygd till storstad. Vårt viktigaste uppdrag är att skapa värde för våra medlemmar, så väl ekonomiskt som i form av tillfredställelsen av att bidra till ett bättre samhälle. Värdet skapar vi genom att investera i framtidens hållbara lösningar för mobilitet och energi, samt genom att utmana och utveckla våra befintliga innehav. Det är genom våra bolag och våra medlemmars engagemang som vi gör skillnad. Läs gärna mer på www.ok.se

Kontakter

Carl Zeidlitz

Carl Zeidlitz

Presskontakt Kommunikatör 076-7759882 Presskontakt OK

Välkommen till OK ekonomisk förening!

OK är en kooperation som ägs av medlemmar från hela Sverige, från glesbygd till storstad. Vår vision är att möjliggöra hållbar mobilitet och energi för alla och vi hel- eller deläger verksamheter som på olika sätt berör dessa områden. Tillsammans med våra medlemmar och bolag, styr vi resan mot ett hållbart samhälle.

OK ekonomisk förening
Sveavägen 155
10435 Stockholm
Sverige