Gå direkt till innehåll
Ungdomar med EPA, A-traktor och mopedbil är välkomna på drive-in-bio. Foto Joachim Lundgren.
Ungdomar med EPA, A-traktor och mopedbil är välkomna på drive-in-bio. Foto Joachim Lundgren.

Pressmeddelande -

OK bjuder EPA-ungdomar på drive-in-bio

Under september arrangerar OK i samarbete med Folkets hus och Parker gratis drive-in-bio för EPA och A-traktorförare. Filmvisningarna sker på fyra platser i landet som en del av vårt gemensamma arbete för lokalsamhället och för att göra något positivt för ungdomar som upptäckt charmen med EPA och A-traktor.

- EPA och A-traktor är jättepopulärt bland ungdomar. Det är ett bra sätt att transportera sig på orter där kollektivtrafiken inte är så utbyggd och det samlar ungdomar med motorintresse som kan lära sig mer. OK och Folkets Hus och Parker vill alltid göra något positivt för lokalsamhället och för ungdomar. Vi finns i hela landet och värnar om ett levande Sverige, säger Jimmy Jansson, styrelseordförande OK ekonomisk förening.

I år visar vi Fast & Furious 10. Fri entré, ingen föranmälan krävs, men antalet platser är begränsat. Gratis goodie-bag från OKQ8 till de 50 första ekipagen.

Den kostnadsfria drive-in-bion anordnas på fyra orter, med start i på Ängsholns Folkpark i Gagnef den 2 september kl 21.

Därefter syns vi i Östersund Folkets hus 16/9, Norrtälje (Regementsområdet) 23/9 och Dalsjöfors folkets park (utanför Borås) 29/9. Samtliga föreställningar kl 21-23.

- Vi är väldigt glada att tillsammans med Folkets hus kunna bjuda in till en rolig och givande aktivitet för de många motorburna ungdomar som finns i vårt område. Att vara motorburen innebär inte att hela tiden åka runt, utan också att umgås stillastående. Det vill vi gärna bidra till med detta arrangemang likväl som att det är välkomnande att komma in på bensinstationen för en fika, säger Susanne Pettersson-Graff, ägarombud i OK region Jämtland/Härjedalen.

OBS Ljudet spelas upp via FM-bandet på radio, en vanlig bilradio eller lös radiomottagare är alltså bra att ha med sig!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


OK är en kooperation som ägs av medlemmar från hela Sverige, från glesbygd till storstad. Vårt viktigaste uppdrag är att skapa värde för våra medlemmar, så väl ekonomiskt som i form av tillfredställelsen av att bidra till ett bättre samhälle. Värdet skapar vi genom att investera i framtidens hållbara lösningar för mobilitet och energi, samt genom att utmana och utveckla våra befintliga innehav. Det är genom våra bolag och våra medlemmars engagemang som vi gör skillnad. Läs gärna mer på www.ok.se


Kontakter

Carl Zeidlitz

Carl Zeidlitz

Presskontakt Kommunikatör 076-7759882 Presskontakt OK

Välkommen till OK ekonomisk förening!

OK är en kooperation som ägs av medlemmar från hela Sverige, från glesbygd till storstad. Vår vision är att möjliggöra hållbar mobilitet och energi för alla och vi hel- eller deläger verksamheter som på olika sätt berör dessa områden. Tillsammans med våra medlemmar och bolag, styr vi resan mot ett hållbart samhälle.

OK ekonomisk förening
Sveavägen 155
10435 Stockholm
Sverige