Gå direkt till innehåll
Britt Hansson, vd och Koncernchef OK ekonomisk förening
Britt Hansson, vd och Koncernchef OK ekonomisk förening

Pressmeddelande -

Britt Hansson utsedd till en av de 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen

Britt Hansson utsedd till en av de 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen
MRF, Wayke & Tidningen Motorbranschen utsåg nyligen de 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen. OK ekonomisk förenings vd och koncernchef Britt Hansson, var en av dem.

I början av året uppmanades allmänheten att nominera kvinnor som gjort avtryck eller agerar förebilder i bilbranschen, en mycket jämställd bransch där 9/10 personer fortfarande är män. MRF, Tidningen Motorbranschen & WAYKE ville på detta sätt uppmärksamma de många kompetenta kvinnor som arbetar bilbranschen och för att visa att yrkesområdet inte bara består av män.

Hundratals kvinnor nominerades, och bland dem valdes 100 ut. En av dem var OK:s vd och koncernchef Britt Hansson.

- Jag är både glad och hedrad över att få lyftas fram i det här sällskapet, där det finns så mycket driv och engagemang. Därtill delar jag verkligen bilden av att det finns en otrolig kompetens bland mina kvinnliga kollegor samt att branschen skulle må bra av ännu fler starka kvinnor. Vi behövs, och därför blir initiativ som dessa extra positiva.

Läs gärna vd-intervjun med Britt Hansson där hon berättar om året som gått och hur hon och OK arbetar för att våra verksamheters ord följs av handling.


Kategorier


Vi är ett medlemsägt företag som ägs av våra 750 000 medlemmar. Vår vision är att möjliggöra hållbar mobilitet och energi för alla och tillsammans hel- eller deläger vi verksamheter som på olika sätt berör det här området. Däribland OKQ8 - ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vårt viktigaste uppdrag är att skapa  värde för våra medlemmar, såväl ekonomiskt som i form av tillfredställelsen av att bidra till ett bättre samhälle. Värdet skapar vi genom att investera i framtidens hållbara lösningar inom mobilitet och energi, samt genom att utmana och utveckla våra befintliga innehav.

Utöver OKQ8 består vår affärsverksamhet bland annat av Green Tech bolaget Charge Amps, OK Förlaget, Laxå Pellets, It-konsultbolaget Bedege samt fastigheter. 
Läs gärna mer på www.ok.se

Kontakter

Carl Zeidlitz

Carl Zeidlitz

Presskontakt Kommunikatör 076-7759882 Presskontakt OK

Relaterat innehåll

Välkommen till OK ekonomisk förening!

OK är en kooperation som ägs av medlemmar från hela Sverige, från glesbygd till storstad. Vår vision är att möjliggöra hållbar mobilitet och energi för alla och vi hel- eller deläger verksamheter som på olika sätt berör dessa områden. Tillsammans med våra medlemmar och bolag, styr vi resan mot ett hållbart samhälle.

OK ekonomisk förening
Sveavägen 155
10435 Stockholm
Sverige